juliaeleonor

Alla inlägg under januari 2013

Av Julia - 18 januari 2013 22:58

Tjenis!
Idag tog jag äntligen tag i mig själv och så åkte jag och Issa och tränade. Jättekul och duktigt! Innan det gick vi runt och jag hittade en oversized jeansjacka second hand, något som jag letat efter i ungefär tusen år. Ska pimpa den med lite nitar och sen är den perfekt! Så himla glad.
Var lite sur denna kväll för min älskade ljusblå velour-munkjacka är borta och jag har letat överallt, den finns inte! Jag svär att den är snodd från tvättkorgen för där låg den senast -.- Liksom den kan ju inte bara försvinna därifrån?! Blir grymt upprörd när saker är borta och när det inte är som det ska!
Nu ska jag nog snart sova, haha men är fett trött. Skolan ni vet...

Min fina jättebebis <3

Av Julia - 16 januari 2013 21:22

Hej kära läsare!
Har det rätt jobbigt nu: prov, förkyldning, gymnasie-ångest och vintern.
Men det som får mig att orka kämpa på är för att jag vet att det kommer en vår, och allt kommer bli bättre igen, som varje år! Ägnar stor tid av dygnet åt att drömma om sommaren och våren, om alla snygga outfits till exempel.
Här kommer några fina bilder från weheartit, som också får mig att orka med, tack vare alla fina bilder.

Av Julia - 15 januari 2013 17:03

Hallå!
Här sitter jag och fryser. 

Hände inget intressant i skolan, så inget att berätta om det. 

Jag borde egentligen plugga.. Men varför göra det nu när man kan skjuta upp det? ;D

Tror jag ska sätta på ett avsnitt av pretty little liars nu, äntligen börjat på säsong 3. 

Usch, vädret var ju bara för hemskt idag. Kan det inte bara bli en extremt tidig vår i detta land för en gångs skull?! Jag är så trött på skiten, skulle gör vad som helst för att få dra till nåt varmt land nuuu, helst bosätta mig där också. Tänk kalifornien, man behöver typ max en skinnjacka för att klara sig där ju!

 

Men har väl inget mer att bjuda på denna trista tisdag, så jag säger hejdå med en gammal fin bild från arkivet. 

 

 

Av Julia - 13 januari 2013 21:57

Hejsan!
Idag var jag på lager 157, ooooch där hittade jag en svart långkjol! Letade hela förra sommaren men hittade aldrig någon bra, men nu har jag en till sommaren 2013!! :D Fick den plus en jättefin vit skjortblus av mamma.
Annars har jag mest vilat denna helg, ska snart kunna träna har jag bestämt.
Nu på kvällen satte jag på tvn och får se att det allra sista avsnittet av gossip girl går!! Har fortfarande säsong 5+6 kvar men kunde inte låta bli att kolla. Jäklar, vad bra det var. Fick äntligen veta vem gossip girl var och de rätta paren slutade tillsammans.
Nu ska jag väl chilla lite innan jag ska sova, hejdå!
Avslutar kvällen med lite humor :)

Av Julia - 12 januari 2013 17:04

Trött på mig själv, trött på vintern, trött på skolan, trött på allt. 

Är så arg för jag hade äntligen viljan att träna igen, och så får jag ännu en förkylning. Jag kan bara ligga och kolla på film och längta efter träningsleggins, mitt nya sportlinne och friskis. Min näsa har inte mått bra sen i augusti, hur sjukt är inte det!? 100% säker på att det beror på detta usla land, om jag bodde i kalifornien skulle jag aldrig vara sjuk, det är jag säker på. 

Snart tänker jag skita i detta och träna ändå. Man känner sig så misslyckad och ful när man ligger i sängen med paddan och kollar på filmer hela dagen, och äter godis bara för att man fick det, inte mitt fel alltså. 

Ska väl snart moffa middag, sedan blir det chokladpudding osv... Jag kan glömma min dröm om perfekt mage i sommar. 

Fast nej, så fort jag mår bättre ska jag pallra mig till friskis och träna och så inget mer onyttigt! Taggad till att börja, därför känns det sämst att må dåligt. 


hejdå, vi hörs 
   

 

Av Julia - 10 januari 2013 18:45

Hejsan! 

Vet inte varför jag inte bloggat, har typ glömt bort det. Men nu sitter jag här iallafall. 

Igår var klassen i Stockholm  först var vi på naturhistoriska museet, sen såg vi cosmonova-film och sen var vi en liten stund till på naturhistoriska. Efter det tog bussen oss till stadsteatern. Vi hann äta snabbt på burger king och även kolla några affärer, sen gick vi tillbaka till teatern för att se peter pan. Teater har jag fått för mig inte är min grej men gud, vad bra den var! Satt och dreglade över peter pan under hela föreställningen, han flög runt där utan tröja och var omänskligt het. Stalkade upp honom i bussen hem på mobilen, insåg att han var snyggast när han spelade peter pan... Men whatever, snygg var han. Skulle kunna skriva om honom i ett helt inlägg men jag ska begränsa mig. Anton Lundqvist heter han iaf, är för övrigt samma kille som var backstage programledare för allsång på skansen, han som ville spela tänd ett ljus hela tiden. Tyckte han var så irriterande när jag såg på det, men nu... Nej, inte alls :)  Ni borde alla kolla på peter pan, inte bara för heting peter, det var faktiskt en jättebra teater. Okej, nu ska jag sluta. 

Idag hade vi sovmorgon till elva, komp för att vi fixade julavslutningen efter skolan förra terminen. Imorgon är vi lediga, komp från igår. Inte helt fel att ha en sån chill första vecka. 

Puss hej

 

Av Julia - 8 januari 2013 07:47

Sååå ledsen för att jag inte har bloggat!
Ska iaf snart till skolan och det känns väl sådär, börjar terminen med en lång tisdag. Men det känns ganska bra att komma in i rutinerna igen, träna och äta bra och sådär. Tränar av någon anledning inte på loven, haha.
Ska blogga mer snart, det lovar jag.
Puss

Av Julia - 2 januari 2013 00:21

Nu har det gått en hel dag på det nya året och det känns bra. Jag får lägga 2012 bakom mig, det har varit ett bra år tycker jag men vissa saker kan jag nu glömma för det tillhör det förflutna nu. Jag har bestämt att sluta älta saker, antar att det är ett av mina nyårslöften men är fortfarande inte helt säker på vilka dom är haha. Men vissa har jag bestämt: - Träna mer!
- Vara mer sparsam.
- Inte kolla på skräckfilmer.
Det sista kommer inte bli svårt för är det något jag hatar är det läskiga filmer, förra nyårsafton såg jag en film som förstörde mitt liv, nästan iaf haha, och det ska inte upprepas!
Dom andra får jag kämpa lite med...
Godnatt

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards