juliaeleonor

Alla inlägg den 9 augusti 2012

Av Julia - 9 augusti 2012 21:06

Hejsan! 


HEMMA IGEN! Haha. Det som slog mig när jag kom innanför dörren i eftermiddags var att hallen såg ovanligt tom ut. Vad det borodde på var att... våra kaniner är borta. Under tiden jag var borta så gavs dom bort, Ja jag visste ju om att dom skulle det men ändå. M&P tyckte att dom skulle få det bättre hos dom nya ägarna, som är några kompisar till familjen. Och det är väl sant, visst vi tog hand om dom men man hade så mycket annat för sig så dom blev lite bortglömda... Fast jag älskade dom iallafall, så det så. Men det känns bra att man vet att dom kommer få det bra hos våra kompisar, så att man inte ger bort dom till nån som har dom som ormmat eller nåt.

Nino var min älskling, Han är stor som en hund och ser ut lite som en pälsig boll, men så söt så. Han var en fegis, men ändå riktigt cool. Sen har vi Fifi, som var en aggresiv liten brud men ändå söt. 

Tänkte lägga upp några bild på dom. Jag gissar att ni kan räkna ut att den lilla bruna är Fifi och den stora fläckiga är Nino. 

 

Först ut är nino som fullvuxen och fifi när vi nyss skaffat henne. Lite skillnad va?;)

 

<3

     

Av Julia - 9 augusti 2012 11:56

Hejj!
Vi sitter i bilen nu, jag, Issa, farmor och farfar. Är jättetrött och jätteuttråkad. Har försökt sova men det gick inge vidare, jag kan aldrig sova i bilar och liknande. Så jag bestämde mig för att göra ett litet blogginlägg.
Igår kväll vid tio tog jag och Issa cyklarna och drog till stora badet, en fin badplats på landet. Det var helt underbart vackert, det var mörkt och månsken och så fridfullt. Vi badade inte för det var endast 10 grader i luften och även om vattnet kändes varmt som i ett badkar så doppade vi bara fötterna, jag vill inte bli sjuk till Rhodos och Issa var förkyld. Men väldigt mysigt hade vi. Tog en massa bilder som jag ska kolla igenom när jag kommer hem, ni kanske får se någon om nu har tur ;)
Jag hör av mig senare!
Kram

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards