juliaeleonor

Alla inlägg den 25 augusti 2012

Av Julia - 25 augusti 2012 15:38

Hejsan!

Jaaa, nu har det gått ett tag sen jag bloggade... mer än en vecka, Men som de flesta av er nog vet så har jag varit i Grekland, Rhodos närmare bestämt. Den bästa tiden i mitt liv kan man enkelt säga. Jag saknar det sjukt mycket och jag vill tillbaka NU. När jag kom ut ur flygplanet i torsdags blev jag bara deprimerad, Det var regn och grått, grått, grått. sverige suger. 

Men till rhodos. Vi börjar från början, med flygresan. Jag var stundvis övertygad om att vi skulle dö, för planet var skruttigt och piloten var dansk, så vaje gång han sa nåt trodde jag han meddelade att vi skulle störta, eftersom jag inte fattade vad han sa. Sen blev det inte direkt bättre av i slutet av flygresan ropar han ÅH GUD i högtalarna och därefter nåt grötigt på danska. Jag trodde han sa ÅH GUD VI STÖRTAR typ, men det visade sig att han sagt "åh gud, jag glömde berätta att vi ska landa nu". För samtidigt som han sa åh gud så åkte nämligen planet nedåt, så det var faktiskt inte SÅ konstigt att jag trodde vi störtade haha. 

Sen landade vi och åkte till hotellet, som var enormt och med ett grymt poolområde. 

Vi gick direkt till lunchen (vi hade all inclusive), sedan till poolen och efter det en stund på stranden. Sen middag.

Dagarna såg rätt likadana, vi vaknade, gick till frukostbuffen (<3<3<3), sen till poolen, vattengympa vid tolv, sen lunch, sen pool plus stranden, som var jättefin, sen middag och sen shopping och hotellunderhållning, som musik och lekar och sånt. Enda kvällen vi gjorde nåt annorlunda var kväll två, då åkte vi till rhodos stad. Vi tog en taxi till old town, som var galet vacker. Det var en enorm stad som låg innanför en hög stenmur som tillhörde slottet vid gamla stan. Inuti var det en massa små gator täckta med jättesöta affärer dä man kunde köpa typ allt. 

Vårt hotell var helt underbart och maten, den grekiska maten, är det godaste man kan äta. Och man åt massor. Har man all inclusive, med buffe vid både frukosten, lunchen och middagen, så blir man typ aldrig hungrig, haha.

Jaa, sen blev det dags att åka hem... en sorglig historia... Nä men det kändes sopigt att komma hem, hade det inte varit för att jag skulle träffa mina underbara vänner hade jag vägrat flyga hem haha. Time of my life hade jag, för solen är det bästa som finns i världen och jag    behöver den verkligen. Efter denna sommar kan jag säga att en vecka med ständigt solsken och ca 38 grader verkligen behövdes. Och vi såg inte ett molm, inte ett enda moln, i grekland. Jag saknar solen. Den visar sig knappt här och solsemestrar är det som gör att jag överlever vintern. Så det behövs. 

Nu blev det här ett lång inlägg trots att jag lovat mig själv att det inte skulle bli det, men å andra sidan har jag inte skrivit på ett bra tag så. 

Ni får bilderna på det jag köpte, sen gör jag en bildbomb från mobilen så fort jag laddat över bilderna till min iphone. 

puss och hej.


älskade louis vuitton

 


fick låga converse av mina underbara förädrar, tack tack!

 

       

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards