juliaeleonor

Alla inlägg under november 2012

Av Julia - 20 november 2012 19:14

Har varit på väldans bra humör hela denna långa tisdag vilket har sin orsak :)
Sega lektioner gör inget när det finns folk som gör dig glad. Fast idag har det faktiskt varit extremt sega lektioner, dom som skapade schemat ville plåga oss lite extra genom att lägga so, spanska och matte tillsammans på eftermiddagen. Men som sagt, dan flöt på och var riktigt riktigt bra ;) Trots denna mörka deppiga månad minns jag inte senast mitt liv var såhär bra. Hoppas det håller i sig.
Imorgon ska vi till rinman halv nio och sen slutar vi på stan elva, och så börjar vi inte igen förrän klockan ett :D Så det betyder att vi kan äta och kolla affärer i ca 2 timmar :') På eftermiddagen är det dessutom elevens val vilket borde betyda pluggtid men istället brukar vi stå i fönstren och skrika ( jag vet, väldigt mogna) och ta raster. Så jag ser verkligen fram emot morgondagen!
Missade ju att göra mitt no-prov i fredags och fick reda på att jag ska göra det på måndag. Känns lite jobbigt att inte bli av med det direkt men jaja, extra pluggtid är ju bra :) Har hursomhelst gett mig själv ledigt idag så har spenderat eftermiddagen med att kolla på gossip girl.
Men ska inte störa er mer nu ;)
Puss hej

Av Julia - 19 november 2012 21:34

Av Julia - 18 november 2012 19:53

Hej! Idag har jag pluggat och firat Frida, som fyller 13 idag! Känns galet att hon är tonåring men det är bara att acceptera... Hursomhaver, GRATTIS till dig min fina syster! <3

Av Julia - 17 november 2012 18:54

Hejsan! 

Har inte skrivit på några dagar och det har sin förklaring... Nämligen sjukdom. Haha nä nu låter det som typ cancer men nejdå, det är någon sorts influensa-förkylningsgrej. Vaknade iaf i torsdags av att det hade blivit grymt mycket värre, med feber osv så ingen skola... Idag är jag fortfarande sjuk men jag känner mig som en människa iallafall :) 

Kommer släpa mig iväg till skolan på måndag hur jag än mår, men förhoppningsvis mår jag okej. Det värsta är hur äckligt ful man blir när man är sjuk! Vad ni är gör, få inte för er att hälsa på mig nu för ni skulle bara springa härifrån skrikandes ;)

Har knappt orkat tänka de senaste dagarna men när jag ändå har gjort det så har jag mest tänkt på julen och hur mysigt det ska bli :) Sen har jag även funderat på hur mycket jag sakna klassen och skolan när vi slutar. Jag trivs otroligt bra i min klass, förutom vissa man stör sig på, men såna kommer det alltid finnas. Vi har fått stå ut med mycket skit tillsammans genom åren men det har gjort oss tajtare :) Sen är det så att jag vill verkligen inte börja gymnasiet, vill inte växa upp, vill inte kastas ut i världen och tvingas ta en massa ansvar och jobba... Älskar att vara tonåring och jag vill aldrig sluta vara det... Jag har insett hur snabbt tiden går, dog nästan när jag insåg att året snart är slut trots att det nya började typ förra veckan. Tänk om gymnasietiden också går så snabbt och plötsligt står man där med man, hus, barn, kontorsjobb och räkningar. Vill inte. 

Men det var väl allt denna afton. Hejdå :) 

 

Av Julia - 13 november 2012 20:08

Tjenare vänner :D
Har legat och glott på mina skolböcker i typ tre timmar nu, än så länge har jag inte kommit längre än att öppna mappen. Det jag har gjort är istället är lyssnat på musik och kollat weheartit, twitter, instagram mm... Är egentligen fett rädd för min iphone sen vi på NO:n fick höra hur mycket farlig strålning den skickar ut, men just nu orkar jag inte bry mig. *yolo*
Har fått sjukt ont i halsen såhär på kvällskvisten eller vad man säger, så jag ber för att jag inte ska bli sjuk. Vore så typiskt mig med tanke på alla grejer som är inplanerade; träning, gymnasiemässa, prov, bio+ming mm. Plus att det suger att vara hemma när resten är i skolan. Men men, inte tänka negativt. Lite halsont är väl inget.
Men nu är det bara en timme kvar till house så måste verkligen sätta igång och plugga nu. Önska mig lycka till :)

Av Julia - 11 november 2012 22:18

Hej!
Kan säga att jag är väldigt nöjd med min söndag, brukar vanligtvis inte göra mycket alls men idag gjorde jag både det ena och det andra. Vaknade irriterande nog vid nio men lyckades som tur var somna om. Vid halv tolv fick jag stressa för att hinna göra mig i ordning och äta lunch innan bussen gick. Skulle nämligen till stan med Issa för att plugga. Det slutade med att vi pluggade fem minuter på McDonalds, klagade över provet i typ en halvtimme och gick i affärer resten av tiden (typ några timmar). Blev kär i typ tusen grejer men vet inte hur jag ska kunna köpa allt för nu måste man ju börja handla julklappar till alla, många jag ska köpa till detta år.
Hursomhelst, när jag kom hem hade jag tänkt plugga men det blev inte så, fanns liksom andra roligare saker att göra. Sen åkte jag och tränade och Sara hängde på vilket gjorde träningen mycket roligare. Låg mest på golvet och skrattade under det passet ;)
Det gick inte så bra att träna för jag har fortfarande sån sjuk träningsvärk efter boxningen så jag trodde typ min mage skulle gå av, haha.
Nu har jag bäddat ner mig i min gosiga säng för att det är så kallt överallt. Ingen ide att sova än hursomhelst, sov länge imorse så det kommer väl sluta med att jag somnar nån gång inatt...
Bloggar inget mer idag så godnatt :)

Av Julia - 9 november 2012 20:04

Hej! 

Mitt bloggande har inte varit på topp och det beror på att inspirationen inte varit något vidare, men till mitt försvar så skrev jag faktiskt ett inlägg imorse men jag råkade radera det så jag orkade inte skriva om det. Skolan var som vanligt, fast vi slutade en timme tidigare vilket inte var fel, men lektionen vi slapp var NO vilket inte var bra för jag fattar verkligen inget och vår lärare skulle förklara allt idag... Nämen hej till ett stort fett F. Känner verkligen att jag inte orkar plugga till det provet heller, har inte ens börjat. Min taktik är att låtsas som att det inte finns, yolo för sjutton. 

Dagens höjdpunkt var att Alva och jag körde boxningspass på friskis och det var verkligen sjukt kul, man kände knappt att det var jobbigt för att det var så kul.

Dagens icke-höjdpunkt var att jag blev tvungen att ta min tjocka vinterjacka till skolan så jag såg ut som en michelingubbe. 

Har inget mer att skriva nu, men vi hörs snart :) 

Ha en bra fredagskväll!

Här kommer två bilder på dagens outfit som jag tog med pappas grymma systemkamera :) 

Skjortan köpte jag igår på bikbok, det var 50 % på allt i butiken så jag var bara tvungen att åka dit. Har kollat på den ett tag och äntligen är den min :) 

 

   


Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards