juliaeleonor

Alla inlägg under februari 2013

Av Julia - 20 februari 2013 18:42

Av Julia - 20 februari 2013 16:49

Heeeeeej!
Sitter på tåget hem nu , är fett lycklig för nu är jag delägare av en militärjacka! Jag och Frida köpte en ihop, vi kände att det var det smartaste alternativet eftersom vi har andra jackor också plus att det är ekonomiskt :) Är så himla nöööjd!
Lite svårt att visa upp en bra bild nu men det ska ni få ikväll! Annars köpte jag bara presenter för pappa och klara fyller snart år. Blev rätt nöjd med dom.

Ja här ser ni en del av jackan. Ni anar inte hur svårt det var att ens få till den här totaldåliga bilden, för vi har hamnat på ett sånt här skitgammalt skrammeltåg som när som helst kommer falla sönder. Lite rädd här faktiskt D:

Av Julia - 19 februari 2013 12:07

Hej!
Ja detta är köksbordet just nu, har placerat tusen olika papper och detta är ändå bara till SO:n... Det är inte direkt det roligaste som finns att göra men har kommit en bit på vägen nu iaf.
Tänkte träna idag men tränade både igår och förrgår och vaknade med huvudvärk och ryggvärk idag så orkar inte. Ska ta en promenad bara, så jag får lite motion och frisk luft ändå.
Imorgon ska jag till Stockholm med mamma, Frida, klara och mormor vilket ska bli mysigt. Inget plugg då inte! :D
Ha en bra tisdag hörni!

Av Julia - 18 februari 2013 10:31

Hej bloggen!
Gud vad jag inte orkar med mig själv längre. Pendlar så otroligt mycket hela tiden, jag kan gå från glad till superarg på två sekunder och tvärtom. Dom senaste veckorna har varit skitjobbiga och jag orkar bara inte längre, vill vara lycklig. När som helst kan alla jobbiga känslor komma, som ett vattenfall, och då vill jag bara dö. Sen mår jag bättre igen efter ett tag och då känns det okej. Imorse vaknade jag med alla dessa känslor så nu sitter jag och väntar på att dom ska försvinna, typ.
Förstår inte om det är hormonerna eller vad det nu är men jag brukar ju inte vara såhär så varför nu?
Antar att jag vet varför.

Ska sluta analysera mig själv, det kommer sluta med att jag överanalyserar allt som finns som vanligt, haha.
Om ett tag ska jag dra och träna med Alva, medel styrka blir det och ikväll ska vi gå på ki balans, typ ett pass med yoga & pilates och sånt ?Fett duktiga.
Ska väl försöka att ta itu med pluggandet också....?

Av Julia - 17 februari 2013 23:12

Asså jag gjorde värsta inlägget men råkade radera det -.- testar igen då.

Hej :)
Idag träffade jag Cajsa, vi myste med filmer och sen tränade jag.
Orkar inte skriva mer än så, men skyll på min mobil för att den tillät mig vara klantig. Inte okej där.

Hur ser min lovvecka ut då?
Ska dra till Karibien imorrn så packar för fullt, kommer hem om två månader när våren börjat komma, vi ses då!
IN MY DREAMS... -.-
Nej, ska väl mest träna och plugga, ta det lugnt typ. Förutom shopping i Stockholm på onsdag sker inget speciellt. Men det är väl också skönt, att bara slappna av och ta hand om mig själv i en vecka. Nu skulle jag visserligen helst göra det på en solstol på Costa rica eller nåt men man tar vad man får ;)
Hittade förresten en massa dödligt roliga grumpy cat-bilder och jag tänkte att jag ska visa er några :D
Godnatt!

Av Julia - 16 februari 2013 18:28

Hejsan!
Just nu ligger jag hos farmor och farfar med Frida och min kusin Ida och kollar på jurassic park. Vi har nyss ätit kinamat med resten av familjen och släktingarna, så är hyggligt mätt och uppsvullen just nu. Mina kusiner och faster kom hit från estocolmo och det är jättekul att träffa dom :)
Vi ska se mello sen, standard, och moffa chips så jag kommer bli ännu fetare haha.
Nu ska ni få se hur mitt hår blev, det blev värsta sjuka volymen men ändå rätt coolt tycker jag :) Dagens outfit syns också ;)
Testade även på Frida och Klara och eftersom båda har långt hår så blev det jättebra på dom. Önskar att jag hade lika långt hår men mitt verkar inte vilja växa så mycket...
Puss hej

Av Julia - 16 februari 2013 10:46

Hej!!
Idag har jag namnsdag (yay) och jag fick världens bästa present av mina värlsbästa föräldrar! Fick en sån här vågtång till håret som gör världens finaste vågor, så sjukt glad! Ska prova den senare så ni får se resultatet då :)
Vill passa på att säga grattis till ni andra som heter Julia också! Och alla Juliusar också haha ;)

En annan anledning till min lycka är att mitt öra mår mycket bättre idag! Igår var det helt förjäkligt, var tvungen att hoppa av mitt i gympan för det gjorde så ont, och sen kunde jag knappt röra mig alls. Men jag sov med spritplåster inatt och det verkar onekligen ha hjälpt! Asså det är fortfarande rött och svullet och örat sticker liksom ut... Men inte lika mycket som igår och det gör inte alls lika ont :D
Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha!

FML

Av Julia - 14 februari 2013 18:59

Hej bloggis!
Hela veckan har varit dålig men denna dag tar priset. Alla hjärtans dag- forever alone day för mig. Sen det värsta av allt: har fått värsta inflammationen i örat. Tog ju ett hål högt upp på örat och nu har det blivit inflammerat, hela örat är illrött och svullet och ni anar inte hur fucking ont det gör, det bultar helt sjukt. Dessutom har smärtan spridit sig så inte nog med att örat gör ont, nu har jag så ont i käken att jag inte kan äta och så bultar huvudet också... Skit. Har nu lagt på spritad bomull och tejpat fast skiten och ska även sova med det så hoppas det är bättre till imorrn!
Men ska inte klaga mer för er nu utan ska återgå till mitt pluggande... Hoppade konfan idag för har sjukt mycket plugg, engelska och no till imorrn :/
Idag hade vi förresten matteprov, det gick riktigt bra tycker jag!
Puss

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards