juliaeleonor

Alla inlägg under februari 2013

Av Julia - 13 februari 2013 07:56

God morgon!
Idag plattar jag håret, något jag inte gjort sen skolfotot! Det här känns sjukt kul och jag är så nöjd! Jag kommer definitivt göra detta lite oftare i fortsättningen :)
Här kommer bilder!
Ni ser väl skillnaden på sista bilden?
Plattat vs lockigt :)

Av Julia - 12 februari 2013 22:05

Varm choklad och mackor är typ det bästa som finns. Jag tyckte faktiskt att jag förtjänade det nu när mitt liv är så dåligt. Jag hatar verkligen allt just nu. Har ingen ork till något, vill bara sova och inte vakna förrän i vår. Är inte peppad på livet alls. Inte så att jag vill dö men just nu ser jag ingen ljuspunkt i livet, allt känns bara jobbigt och det känns som att våren aldrig kommer komma. Ni förstår inte hur mycket vädret påverkar mig, men ändå sen jag var liten har jag mått dåligt när vädret vart dåligt så ni kanske kan gissa hur det är nu? Börjar nästan gråta när jag kollar ut genom fönstret. Livet suger verkligen, men jag kämpar mig igenom tre dagar till och sen ska jag sova i en vecka. Nej vänta, det gick ju inte. Har typ tre fucking prov att plugga till på lovet.
Idag i skolan fick vi veta kommande prov och vi har EN vecka utan prov ändå fram till juni. Hur sjukt är inte det?! Dog ännu mer när jag hörde det.
Men ska inte störa er mer nu med mina deprimerande tankar.
Godnatt!

Av Julia - 11 februari 2013 22:04

Jag saknar dig så in i helvete och jag hatar att jag gör det.

Av Julia - 10 februari 2013 22:03

Här kommer en mängd med favoritbilder från weheartit. Enjoy!

Av Julia - 9 februari 2013 21:21

Hej bloggen!
Öh, blandad dag idag.
Grät hela morgonen pga mitt "kärleksliv", hahaha ironiii...
Sen messade jag min babe Issa som kom till mig som den ängel hon är, dessutom hade hon köpt med sig choklad och hallonsoda, hur gulligt som helst :'D Vi låg och deppade ett tag och ryckte sen upp oss och började baka. Mona kom och hjälpte oss och vid fikat kom även Sara :D NI ÄR MINA BABES! :D Var så otroligt deppad så jag klarade inte av att vara ensam, tur att man har er då!

Orkar inte förklara här på bloggen vad som har hänt för det känns för privat, men ja en riktigt jobbig grej iaf. Det gör fortfarande ont att tänka på det och jag antar att det kommer göra det ett tag. Jag saknar glädjen jag kände, det är det värsta, att nu vet jag vad jag har förlorat. Jag tänker unna mig själv att deppa lite över detta men inte i evigheter, som Cajsa så gulligt skrev till mig: "you're a strong independent woman, you don't need a man to complete you". Så är det ju! ;)

Efter middagen följde jag med mammis ut och gick och det behövdes, mådde mycket bättre efter det! Nu ligger jag och kollar på melodifestivalen med mamma och klara och kommenterar allt som händer i min, Issas, Monas och Saras gruppchatt. Jag tror vi alla känner oss som professionella kommentatorer asså ;)
Hahahaha.
Hoppas ni alla har det bra!

Av Julia - 8 februari 2013 22:55

Hej bro's!!
Idag hade vi nationella och det gick bra, skrev en resonerande text om killars och tjejers roll i samhället och jag blev rätt nöjd.
Efter det var lärarna så snälla att vi fick sluta! Så jag, Mona och Issa åkte till stan och köpte kebabpizza på american, det bästa som finns! Sen gick vi runt i affärer och jag såg runt 46325 saker jag ville ha men det får vänta.
Sen kom mamma och mötte oss för att jag äntligen skulle få ta fler hål i öronen. Irriterande nog får man inte göra det själv förrän man är 18...
Blev iaf väldigt nöjd och ni ska få se hur det blev. Tack mamma! :)
Sen åkte Mona hem och Issa och jag stannade kvar för vi skulle träna. Vi gick till gina och provade kläder för skojs skull och hon tvingade mig att ha på världens fulaste sak, vet inte om det var en klänning eller ett broderat tält... Dessutom såg man sjukt fet ut i den! XD Då tvingade jag iaf henne att prova en enorm skorta i sjukhusstil xD
Träningen gick iaf bra, och nu ligger jag i min säng och kollar på the perks of being a wallflower. Hört mycket bra om den :)
Ha en fortsatt bra fredagskväll allihopa!

Av Julia - 7 februari 2013 22:17

Japp, känslor. NU SKA VI HA ETT DJUPT OCH ALLVARLIGT SNACK HÄR PÅ BLOGGEN!
Haha nädå.
Men har typ tusen känslor i kroppen just nu. Nervositet dominerar, för har nyss gjort mina gymnasieval! Nummer ett blev beteendevetenskap på rekarne och två samhälle på sankt eskil. Vet inte ens varför jag gjorde två val, jag är tusen procent säker på att jag får mitt förstahandsval. Men men.
Annars så är jag taggad inför helgen, sköönt! Men först väntar nationella i svenska, ska skriva en text och börjar bli nervöööös.
Men jag tänkte att jag satsar på att lägga mig tidigt så att jag är utvilad imorrn, så godnatt hörni!

Av Julia - 7 februari 2013 20:20

Hej!

Här kommer några härliga bilder jag och frida tog nu på kvällen.

Puss 

             

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards