juliaeleonor

Alla inlägg under maj 2013

Av Julia - 14 maj 2013 17:46

Helloo!
Borde plugga nu. Har två prov imorgon som jag missade förra veckan. Ska skriva ett tal i svenskan. Meeeen det gör jag inte. Stalkar 1D som vanligt bara istället. Just a normal day in my directioner life :)

Igår skrek en liten kille till mig igår att jag var tondöv efter att vi skriksjungit one direction-låtar på skolans gungor.
Idag sa han hej tondöva tjejen. Jag höll på dö, liksom fett stalker som vet vem jag är. Och väldigt respektlöst, liksom vem tror han att han är, stå och mucka med nior!! Förbannade ungar nuförtiden.
Sen sa han bitch och då jäklar fick det räcka. Vi stod och skrek till han och skrattade samtidigt för fett patetisk ju. Men sen DISSADE han 1D och då var jag och Sara nära att mörda den lille skiten.
Men allt slutade fredligt, vi gick därifrån som mogna människor :)
Inget mer intressant händer nu, egentligen består mitt liv bara av one direction så känner att ni inte behöver uppdateras så mycket ;)
Pussss

Close up peddo yesss

Av Julia - 12 maj 2013 22:22

Hej!
Jag dör!!!!!!! Kan inte leva längre, det enda jag tänker på är 1D!!!! Skaffade nyss vine för att kunna följa killarna, sen så hittar jag nialls konto och börjar följa. SEN KOMMENTERAR HAN MIN VIDEO!!!!!!!!!!!!!
Grejen är att jag inte vet om det är han eller ifall kontot är fejk, Harry följer nämligen inte han osv. MÅSTE FÅ VETA OM DET ÄR HAN!!!
Kommer aldrig kunna sova, ligger och skakar och dör och smsar directioner-känslor med Sara. Så glad att vi delar detta tillsammans babe!!!!
Mitt liv kretsar verkligen kring one direction. Har inte lyssnat på nån annan musik på evigheter, hjärtar bara en massa 1D-bilder på weheartit, stalkar dom exakt överallt. Och nu handlar min blogg också om dom.
LOVE YOU GUYS!!!
Dekorerade såklart även mitt rum idag! Bildeeer!

Av Julia - 12 maj 2013 18:37

Julia dog av gråt när hon såg detta. Hejdå.

Av Julia - 9 maj 2013 15:46

Av Julia - 9 maj 2013 10:02

Kul att bloggplatsen tog bort en av mina bilder -.- här kommer den iaf.

Av Julia - 9 maj 2013 09:57

Kan inte leva normalt nu, jag vill bara tillbaka till konserten! Det var så sjukt underbart, att få se dom jag älskar mest i verkligheten, och att stå där med alla andra directioners, vilken otrolig gemenskap det var!
Jag kommer aldrig glömma när dom äntligen kom ut, som vi väntat! Gissa om jag och Sara började gråta som bebisar då! Fast ja det var ju inte bara då vi grät såklart, nejdå snarare under hela konserten :) speciellt när dom sjöng dom lugna vackra låtarna, tex moments, little things och over again. Då forsade mina tårar för hur vackra är inte dom låtarna!!
Är så glad att jag fick uppleva det här tillsammans med Sara, vi stod där och liksom hörde ihop, vi tänkte och kände exakt samma saker.
Varje gång Harry och Niall syntes på storbildsskärmen skrek jag sönder min röst, jag som redan var förkyld kan knappt prata idag. Och när Harry låg på golvet och dom zoomade in på de privata delarna på skärmen... Det kan ha varit det bästa under konserten haha vi dog :'D
De måste komma tillbaka till Sverige snaaart för jag måste se dom igen och jag kan inte vänta länge! Sara och jag ska köpa meet & greet nästa gång har vi bestämt, hur mycket det än kostar :) Såå värt det!
Jag kan skriva om det här hela dagen, men det vill ni nog inte ;) Sitter i bilen nu till landet, så vänta er inget superbra bloggande där. Ha en bra långhelg alla!
BILDER! Önskar att ni kunde sett det i verkligheten istället för bilder för dom är inte lika bra, vi såg jättebra i verkligheten! Vi satt på läktare 1 så det var riktigt bra platser!

Av Julia - 7 maj 2013 19:16

Hej världen!!
Idag är världens näst bästa dag! Imorgon är såklart den bästa eftersom jag och Sara ska ha en underbar dag i Stockholm som kommer avslutas med ONE DIRECTION!!!!!!
En dålig sak: blev typ sjuk i söndags, men mår okej nu så morgondagen kommer inte störas av det! Har varit hemma från skolan iaf, ville vila upp mig ordentligt och inte riskera att bli ordentligt sjuk!
Tillbaka det till positiva! Längtar så sjukt jäkla mycket till imorrn, minns när vi bestämde att vi skulle boka biljetter och hur långt det var kvar, då var det liksom inte verkligt. Nu är det en dag kvar och jag freakar av lycka!
Dessutom fick jag nyss världens bästa nyhet: Sara ska gå med mig på gymnasiet, hon ändrade till beteendevetenskap!!! :D Är så så glad för att få ha med mig henne, en av mina närmsta vänner, till gymnasiet, har varit så nervös och panikat inför att gå ensam utan mina vänner. Gud så underbart att slippa det!!!
Vi hörs imorgon!

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards