juliaeleonor

Alla inlägg under oktober 2012

.

Av Julia - 7 oktober 2012 19:46

Heej!

Bilderna är lite försenade...dom kommer iaf imorrn.

Ska strax kolla på solsidan säsong 3 :D 

Ha en bra kväll hörni

 

Av Julia - 7 oktober 2012 09:56

Hej vänner ni vet väl att jag har varit på läger i helgen? Nu är jag hemma igen och min hjärna funkar inte längre. Har sovit typ 8 timmar sammanlagt den här helgen... *zombie*
Första natten var det ju min gamla konfagrupp, dock kom bara tjejerna, så vi låg och hade tjejsnack hela natten, eller tja nästan ;) Vi hade flyttat in alla sängar i ett rum, så vi var sju stycken i ett rum med fyra sängar, Sara och jag delade. Vi kollade först på bridesmaids och sen la vi oss och pratade. Vid två sov några medans resten av oss var döda, men några hade problem med att vara tysta haha, så jag somnade väl vid tre, vaknade vid sju. Sen spenderades dagen med lite allt möjligt. På eftermiddagen åkte tjejerna hem, förutom jag och Sara. Sen vid åtta kom ett nytt gäng med lägerfolk, dom nya konfirmanderna, fyra tjejer. Därför var Sara och jag kvar, vi är ju komfirmandsassistenter och skulle vara med på det lägret också. Cajsa och Mickis, dom andra assistenterna, kom också den kvällen. När dom kommit åt vi tacos, kollade på en seg jesusfilm som jag nästan somnade till, sen la vi oss och snacka. Jag, Sara, Cajsa och Mickis i ett rum och resten i ett annat. Vi bestämde att vi skulle skrämma tjejerna, så vi var tvungna att stanna uppe tills dom somnade, vilket dom inte gjorde... Det slutade iallafall med att vi somnade vid tre utan att lyckats skrämma tjejerna, haha.
Långt inlägg, men har ju inte bloggat på hela helgen och tyckte ni borde få veta hur det var på lägret :)
Idag ska jag försöka plugga, får väl se hur det går, för jag tror jag tappade min hjärna på lägret...
Sen ska vi även fira min moster idag, ska bli kul men jag kommer väl råka somna eller nåt.
Senare idag kommer en bildbomb så håll utkik! :)
Xoxo

Av Julia - 4 oktober 2012 15:53

Det där med att byta blogg... Orkar inte. Jag var så trött på bloggplatsen, men nu har jag insett hur svår blogg.se är så jag inser att jag trivs med bloggplatsen ändå. Kommer säkert ångra mig senare och flytta men just nu stannar jag på bloggplatsen. Så ni vet :)

-

Av Julia - 3 oktober 2012 19:37

Är på så otroligt dåligt humör så ni måste inte läsa det här inlägget men jag kände bara att jag ville blogga.
Två anledningar till mitt dåliga humör: vädret och helgen.
När vädret är dåligt så mår jag dåligt, det är simpel fakta. Nu har det regnat så mycket och varit så grått att jag inte bara blir sur och deprimerad, jag får dessutom ont i huvudet och så blir mitt hår frizzigt, INTE OKEJ! När jag vaknar är mitt hår så fint så, men så fort jag kommer utanför dörren blir jag värsta trollet.
Sen är det lägret i helgen också, jag har längtat aslänge men nu är det jättemånga som inte ska med, plus att jag har så otroligt mycket att göra så det känns bara stressande, som att hela helgen är bortkastad. Vi har två prov nästa vecka så jag hinner inte slösa all tid på läger, dessutom kommer det väl regna hela tiden så vi kommer väl få sitta inne och glo -.-
Gud vad sur jag är.
Ska väl ta och plugga nu...
Hoppas ni får en bättre kväll än mig.

Av Julia - 2 oktober 2012 16:08

...nej min spegel är inte smutsig aaallls ;)

Av Julia - 2 oktober 2012 15:20

Tjenis!
Jag känner att idag är en bra dag! Praon gick bra, påväg hem nu, umgdomsgrupp klockan fem och house ikväll. Det gillar vi!
Om jag ska berätta lite mer utförligt om praon: det var en lugn dag idag, det jag gjorde var typ att ställa böcker rätt och plasta in nya böcker. Åt lunch med Cajsa och hennes vänner i matsalen vilket var trevligt, kul att få se hur det såg ut osv. Maten på st enskil var faktiskt riktigt god.
Nu ska jag hem och äta nåt, är hungrig som bara den. Ska väl även plugga lite...
Pussss

Av Julia - 1 oktober 2012 21:04

Hallå där!
Idag var min första praodag och det gick bra! Det jag fick göra var att prata lite på en bokcirkel inför en klass (!), plasta in böcker och lite sånt. Dagen gick bra! Imorrn börjar jag halv tio och slutar tre, inte allt för jobbigt ;) Sen är det träff med ungdomsgruppen kl 17, vi ska äta pizza och diskutera lägret, mysmys.
Det jag spenderat kvällen/ eftermiddagen med har varit plugg. Gjorde hkk, no och musik. Är väldigt nöjd med mig själv nu ;)
Nu ska jag väl ta och mysa lite bara.
xoxo/julia

Av Julia - 1 oktober 2012 15:13

Weheartit spammas med såna här bilder just nu. Det här är bara några...

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards