juliaeleonor

Alla inlägg under december 2012

Av Julia - 14 december 2012 18:47

Om jag kunde så skulle jag vrida tillbaka tiden. Till tiden det var sommar, och jag var lycklig. Till tiden då jag fortfarande hade chansen att göra det rätt. Så det skulle vara vi, och jag skulle slippa välja att göra de misstag som jag gjort sen dess. Jag skulle vara den lyckligaste, och allt skulle vara perfekt. Men vintern kom, och vi sveptes in i is. Solen förvann och världen blev kall. 


Mår dåligt när det är så kallt och mörkt. Solbrännan är borta och kvar finns en blekhet som ser sjuk ut. Usch. Visst är det rätt mysigt med snön, men i ärlighetens namn så har jag nästan tröttnat redan. Eller, visst vill jag att den ska vara kvar, för det är inte jul utan snö. Men samtidigt saknar jag sommaren så det gör ont. Jag mår bäst när det är sommar, that's the truth. Att det är så ljust, och friheten! Älskar att slippa skolan och allt jobbigt. Bara stanna uppe hela nätterna och det spelar ingen roll. Mysa på landet med släkten. Äta glass på torget med vännerna. Grilla hela tiden. Ligga i solen och läsa med bra musik. Leva livet i grekland. Bara ta det luuugnt!


Samtidigt som jag skriver detta så lyssnar jag på julmusik och det känns lite motsägelsefullt, men whatever. Älskar julmusik! Det jag gör nu är degar med syrran och väntar på att resten ska komma hem med pizza, vilket verkar ta en himla tid... Hungrig är jag. 


saknaden...

 

 


Av Julia - 13 december 2012 19:51

Hey guys! ;)
Jag och mina vänner har upptäckt en väldigt rolig app, som heter snapchat. Man tar bilder och så ritar man, sen kan man skicka bilderna till folk. Jag och Mona har jättekul och skickar en massa bilder till varandra.
Den här appen gör rasterna mycket roligare, mobilerna går runt och vi ritar, skickar och skrattar. En mycket uppskattad app :)
Här kommer lite smakprov på hur det kan se ut! :D

Av Julia - 13 december 2012 17:42

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering, har bara inte hunnit. Igår var jättekul, först var det skola och vi hade debatt som gick rätt bra. Sen åkte jag och issa till stan och myste. Vid sex mötte vi upp de härliga brudarna från konfan och så bakade vi :D Fast ärligt talat så bakade jag knappt alls utan jag, Issa, Sara, Mickis, Julia, Mona och Cajsa hade mjölkrig medans resten bakade... Det var sjukt kul, man såg knappt att min tröja var svart från början hahaa. Sen så kom Karin och vi fikade och myste i mängder. Sen gick jag hem vid typ halv tio.
Idag var det typ världens sämsta dag, mitt humör var i botten och jag failade matten... Finns inget jag hatar mer än matte!! Och har varit sur hela dan vet inte ens varför -.-

Ska strax dra till konfan så det här var väl allt för idag :) och GLAD LUCIA!

Av Julia - 9 december 2012 21:46

Hallojsan!
Idag har det varit en sån där gå-hemma-i-slappkläder-med-zombieface-och-plugga-framför-brasan-dag. Tog en skön sovmorgon och kollade sen på degrassi-marathon. Vid två typ började jag plugga och sen höll jag på med matten i flera timmar. Känns okej inför provet nu iaf. Har även pluggat lite no inför debatten imorrn, känns inte lika bra... Läskigt att debattera, kommer glömma allt D:
Nu har jag gosat ner mig i sängen med no-papprena och mobilen, är trött som jag vet inte vad... Men kände för att blogga :) Har insett att jag knappt ägnat en tanke åt att julen snart är här, bara för att proven tar upp all min tid. Hatar det! Vill verkligen mysa och sådär med det hinns inte med :/
Har fortsatt leta efter uggs, men nada resultat. Hur svårt ska det va?
Nej men nu tror jag inte det finns nåt mer att skriva, så godnatt på er :*

Lesvos 2009 tror jag :') bara för att jag inte hade nåt att lägga upp ;)

Av Julia - 8 december 2012 22:47

Tjenis!
Kvällen har spenderats framför datorn, försökte först hitta en passande omslagsbild till facebook men det slutade med att jag bara tog någon random som såg okej ut. Sen letade jag förgäves efter någorlunda billiga Uggs, alltså inte äkta, som finns att köpa i Eskilstuna. Finns inte ett skit, kan jag säga. Deichmann hade några men dom såg jättefula ut. Annars säljer inte en enda skoaffär såna, varför inte är min fråga!! Ska banne mig åka upp till Stockholm och leta...
Men jag hittade en hemsida som sålde äkta uggs för endast 700 (!!!), men frakten var typ 300 för det var inte i Sverige, och det känns läskigt att beställa på nätet från andra länder. Dessutom tycker jag faktiskt det är för dyrt med 1000 spänn för skor man använder några månader.
Så min fråga till er, kära bloggläsare, är: vet ni nånstans man kan hitta billiga "uggs"? isåfall kommentera!
Kram o puss

Gee miiiig tomten!

Av Julia - 8 december 2012 20:07

Av Julia - 7 december 2012 21:50

DET ÄR NÅT STORT FEL PÅ SVERIGE NÄR BENNY GÅR VIDARE ISTÄLLET FÖR ISAK. HUUUUR KAN DETTA HÄNDA?!?! Tycker det är så sjukt att en ful gubbe utan framtid som inte kan ta höga toner går vidare istället för en ung rätt snygg kille som sjunger så sjukt bra, som dessutom kan lyckas i branschen! Detta är en bra andledning till att flytta bort från detta land där så galna saker händer. USA here I come!
Usch, som om inte denna dag var dålig redan innan! På vägen hem hade vi värsta snöbollskriget mot några killar och det slutade med att issa typ dödsmulade en av dom, så några gav sig på mig vilket ledde till att jag fick söka skydd inne på konsum...därifrån fick jag kuta/pulsa hem och det tog död på mina stackars lungor. Dom var så nedkylda av all kall luft så det gick inte att andas, plus att jag blev död såklart. Har mått lite halvdåligt sen i onsdags och nu kom sjukdomen på riktigt typ... Hosta som en kedjerökare också. Det gör fortfarande asont när jag andas och så mår jag illa så fort jag tänker på mat så hoppade middagen idag :/ Usch och fy för att vara sjuk!
Ska nog försöka stoppa i mig en apelsin nu. Puss hej

Såhär tycker vi om xfactor och att vara sjuk!

Av Julia - 6 december 2012 11:41

Sitter med Sara på gympan och vrålar åt Mona och Issa och skämmer ut mig allmänt. Gud vad jag aldrig kommer få en pojkvän för att jag är sååå störd! Tydligen gillar inte killar tjejer som är galna och sådär, så nu är det bevisat att jag är forever alone! Usch vad jag hatar mitt liv just nu :O

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards