juliaeleonor

Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Julia - 16 juli 2012 23:30

...Här sitter jag framför datan med en lurvig filt omkring mig. Jag träffade Cajsa förut, ääääntligen efter att hon kom hem från usa! Vi tog en av våra promenader, vid sådär halv åtta kanske? Då gick vi till rosenfors, satte oss på bryggan och snackade om allt som hänt, om usa såklart och så livet här hemma...Tja typ allt mellan himmel och jord. 

Sen så gick vi förbi mig så jag kunde dra på mig jeans, dum som jag var hade jag på mig shorts, man borde veta bättre med tanke på vädret i detta land vi lever i. Jag frös som en dåre, det var bara femton grader och jag frös till och med när jag bytt om till jeans och även dragit på mig min nya lovely skinnjacka som jag är helt kär i. Och det är juli. Jag hade jacka på mig i juli och jag frös. Det är anledningen till att jag virat in mig i denna supermysiga lurviga filt. Hursomhelst så gick vi vidare till konsum, satte oss på berget i ca en minut, sen var det en massa kryp som störde så vi gick till skolgården och satte oss i kompisgungan. Fortsatte prata om allt, bla snygga kändisar (alex pettyfer) och om kalifornien, vi älskar det. Vid tio så drog vi oss hemåt. 

Vad hände tidigare idag? Alva sov ju över, så vi var idag, vi gjorde väl inget speciellt förutom att vi badade i hennes pool. Förresten så fick jag världens bästa present av henne, del ett i vampire academy-bokserien, i'm obsessed with it. Tuusen tack :D Igår kväll hyrde vi friens with benefits, den var jättebra, väldigt kul. 

Imorrn ska jag träffa Cajsa igen, det ska bli supertrevligt och muy bien.

Ha det! 



Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards