juliaeleonor

Alla inlägg under mars 2013

Av Julia - 14 mars 2013 22:09

Tja!
Inget speciellt har hänt idag, eller jag och Issa fick A på dans på idrotten :D
Annars inget att berätta om.
Fredag imorrn, tagga! Ska åka till stan med Issa, träna och äta kebabpizza och sen åker vi hem till henne och sover, det ska bli jättekul! Det var ett tag sen och det ska bli så kul och mysigt att få chilla och sova över :)

Asså kan ni fatta att det är TVÅ veckor kvar i skolan, det var ju sportlov för typ en vecka känns det som! Men det behövs, jag måste få sova ut ordentligt alltså. Vi ska som vanligt till landet för att fira påsk, hoppas verkligen snön är borta då men har inga höga förhoppningar... På landet brukar den ligga kvar lite längre också... Men det ska bli jättemysigt ändå, landet är mitt home away from home, den platsen betyder verkligen otroligt mycket.

Nej, har skrivit för långt redan och mina ögon håller på att falla ihop... Så godnatt fina läsare!
Bilder från landet <3

Av Julia - 11 mars 2013 21:24

Hej på er!
Dessa fiina kläder fick jag av min kära mamma igår på lager, tack! :D
Annars igår hände inget intressant, eller joo såg en bra film ;) What to expect, den var mysig och grym med massa skådespelare jag älskar, tex fat amy HAHHAHA. Och chace Crawford från gossip girl, och anna kendrick från twilight och pitch perfect(som jag mååste se).
Just nu kollar jag på top model sverige, bästaaa! Äskar Malin! :') älskar Pamela också!
Ska fortsätta kolla nu, pussss

Av Julia - 10 mars 2013 10:17

Neeej inte riktigt är i bilen mot lager 157 bara. Jag, mamma, mormor, Frida och Klara. Trevligt trevligt! Hade inte tänkt köpa nåt speciellt eftersom jag har köpförbud men det är kul att kolla :)

Av Julia - 9 mars 2013 23:55

Hej!
Idag pluggade jag från nio till halv sex tog ett kort avbrott för mat bara. Det var jobbigt men har kommit rätt långt med min uppsats iaf :)
Efter middagen skjutsade pappa mig till Issa. Vi kollade på mello, (vad annars?!) och moffade chips och ostbågar <3 Glad för Robins skull, älskar hans låt och tycker han förtjänar det! Loved it när alla fatta att han vann förutom han själv, och så insåg han det sen :D Gud vad härlig han var :)
Dock så hejade jag egentligen på Ulrik eller ulle som jag nu börjat kalla honom, ringde och smsade på han och även på sexguden (Anton). Anton Ewald kan knappast vara mänsklig, liksom det finns inte så snygga människor! Issa och jag har en teori om att han en en fallen ängel, dark and bad... Haha.
Har ni sett hans läppar?! Dör varje gång.
Imorgon blir det att gå upp tidigt för att åka till lager 157, sen plugg och träning på kvällen.

Gammal bild från Grekland, take me baaaack. Hade inget annat att lägga upp. Natti natti :)

Av Julia - 9 mars 2013 15:49

Alltså jag funkar inte längre, kan inte tänka. Sömn existerar inte och stressen tar över. Hjärnan har jag tappat bort. Så snart allt plugg är över kommer jag bli ordentligt sjuk, det har hänt förut. Förstår inte hur man kan sätta så här mycket press på unga människor som har viktigare saker att tänka på?! Förbannade skolverk -.- Har pluggat 24/7 i flera veckor nu, vet ni hur trött jag är på att sitta instängd i detta hus? Det är inget emot min familj dom är underbara men jag måste bort härifrån och få ta hand om mig själv, slappna av och glömma allt. Är det inte nån som har råkat beställa en biljett till Karibien eller nåt som ni inte vill ha? Jag ställer upp ;)


Av Julia - 9 mars 2013 15:45

Tror jag har haft den där rubriken förut men whatever. Det är vad jag gör. Har skrivit konstant om hitler hela dagen och ska fortsatta till ikväll. Då tar jag rast och drar till Issa för att se mello finalen :D Det blir moff och mys på schemat! Ska återgå till döden nu, hejdå :*

Av Julia - 7 mars 2013 17:30

Idag är en sån där dag när allt suger.
Har sömnbrist vilket gör att allting tusen gånger värre. Igår var jag så död att jag borde somnat vid åtta men fast jag la mig nio somnade jag ej förrän elva, sen vaknade jag tre igen och var vaken i typ en timme, sen vaknade jag halv sex och somnade inte om. Har inte sovit mycket dom andra nätterna heller. Sen är det allt plugg, jag börjar misstänka att jag kommer få en hjärtattack snart. Helt sjukt.
Och alla jobbiga människor jag stör mig på -.- usch
Ska återgå till min fördömda uppsats om hitler nu, och visstja det är spanskaprov imorrn. Hej döden.

Av Julia - 6 mars 2013 21:33

Hej!
Varenda muskel i kroppen gör ont, antar att fyspass och skidåkning har den effekten. Men det var sååå värt det :D
Vill tillbaka till Romme, har vägrat plugga denna kväll för jag vill inte landa i verkligheten än, vill tro att jag är kvar i backarna och i bussen och inte har några problem.
Plus att jag helt enkelt inte orkade plugga, haha :)
Haha min kropp känns jättekul för det går typ vågor, som när jag stod i backen på guppen. Lite som när man har vart i badhuset och badat i vågorna, haha.
Åhhh ska drömma mig tillbaka nu, godnatt.

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards