juliaeleonor

Alla inlägg under mars 2013

Av Julia - 6 mars 2013 19:55

Hej!
Åhhhh, minns inte senaste gången jag hade en så bra dag!! Underbar slalomåkning, solsken, mys, vänner, god mat, bästa bussresorna, bästa folket, musik, bra stämning, VILLE ALDRIG MER HEM!
Såhär såg dagen ut:
Bussen gick 7 från skolan, men det gick bra! Jag och issa fick världens bästa platser långt fram med vår klass :D Vi partade all the way, haha nä men dansade och moffade godis, hypeeer!
På förmiddagen åkte jag och Issa runt i olika härliga backar, antingen ensamma eller med olika roliga människor :) och gissa vem vi såg?! Zara Larsson!!!! Så coolt.
Sen lunch och efter det mer skidåkning <3 Fast på eftermiddagen började det blåsa helt sjukt mycket, gick knappt att åka. Men vi gjorde det ändå :)
Sen bussresan hem, var så himla roligt. Hade samma platser som på vägen hem, perfa :D vi var nog en aning övertrötta och höga på socker, haha. Det här var den bästa dagen på jag vet inte hur länge, jag kan inte beskriva känslan för er som inte var med och upplevde den, men det var underbart! Det fanns inte ett bekymmer i världen och det vanliga livet fanns inte, asså ren lycka! Man borde få känna så oftare.
Nu ligger jag halvt död i sängen, ska masa mig upp snart och kolla på mästerkocken. Men det blir nog en tidig kväll för min del, är hyfsat trött ;)
Puss hej

Av Julia - 5 mars 2013 21:50

Av Julia - 5 mars 2013 21:44

Hej bloggisen, håller på och packar det sista inför Rommeeeeee som är imorrn, tagga tagga tagga!! :D
Är helt död just nu, Issa och jag körde värsta fyspasset på Friskis! Cirkelfys, det var jättekul men mördande. Hoppas jag kan röra mig imorrn, annars blir det jobbigt!
Vi åt på burger king innan det, såå gott men inte så nyttigt haha så bra med träning efter det ;)

Mitt liv just nu är helt sjukt, har inte en ledig stund! Plugg plugg plugg och så ska man försöka lyckas klämma in träning, socialt liv och annat också...
Problem.
Idag hade vi no prov, det var endast två frågor men dom var enorma såklart och jag failade den andra... Men asså jag orkar inte bry mig, det kommer inte sänka mitt betyg iaf. Sen fick jag tillbaka mitt so-prov som jag fick B på vilket jag är jättenöjd med! A hade såklart känts ännu bättre men med tanke på hur mycket det var till det provet så är jag otroligt nöjd med B! Igår fick jag mitt resultat på vårt engelska prov, var den enda i klassen som fick A på det och jag fick en applåd haha, det var fett kul.
Måste fortsätta packa klart nu, hejdå!

Av Julia - 3 mars 2013 21:47

Här sitter jag och tjockar mig och pluggar. Jag tänkte att om jag nu ska tvingas plugga biologi hela kvällen fast jag äntligen är klar med min labbrapport är jag väl för sjutton värd lite gott. Men det känns ju lite dåligt att sitta och moffa när allt jag har gjort idag är att ätit typ. Usch!!
Men nu ska jag återgå till plugget för att bli klar med det så snabbt som möjligt och äntligen få lite vila! Har skrivit på labbrapporten varje ledig stund idag fast jag skrivit flera andra dagar också, den ville helt enkelt inte bli klar. Sen insåg jag att jag inte börjar plugga på biologi provet än... Så nu sitter jag här. Önska mig lycka till!

Av Julia - 3 mars 2013 12:09

Hej kära läsare!
Är väldigt nöjd.
Frida och jag gick pw i skogstorp i typ 50 min. Sen fortsatte vi powerwalka till husbybyn där vi mötte upp Fridas kompis Johanna, dom skulle också powerwalka. Så dom gick mot hållsta medans jag joggade hem, det kändes otroligt bra. När jag kom hem körde jag lite styrka och tog sen en välbehövlig dusch. Dagens träning avklarad!
Idag fyller ju klara år men tyvärr måste jag plugga ändå... Är fortfarande inte helt klar med min labbrapport som ska vara inne imorrn och så är det biologiprov på tisdag... Men det är typ tre sidor bara :)
Hejdå!

Av Julia - 3 mars 2013 09:06

Hej!
Idag fyller min syster Klara 10 år, grattis gumman! Är rätt nöjd med mina presenter till henne, ni får se sen när hon har fått dom.
Igår startade jag morgonen med ett friskispass med Issa, det kändes så himla bra! Sen tog vi en kortis på stan och jag som har bestämt att jag har köpförbud fram till påsk köpte ett hårband och en väska. Men till mitt försvar var hårbandet billigt och jag var rädd att det skulle ta slut. Väskan har jag kollat på i flera veckor, jag hade tänkt köpa den i Stockholm på lovet men nu var det rabatt så det var ju lika bra att slå till! Den är så himla fin!
Nu ska jag och Frida ut på en powerwalk, det känns skämmigt att sitta inne i detta underbara väder och jag blev så himla sugen på att få röra på mig och få lite D-vitamin.

Här är en ful bild på mig i mitt boho-hårband och en på min väska <3
Har velat ha ett sånt där band aslänge, tänk er det med superlockigt volymhår och långkjol! Åhhhh.

Av Julia - 1 mars 2013 09:03

Hejsan!
Sitter på spanskan och har så tråkigt så jag tänkte att jag skulle blogga.
Idag är en bra dag:
- det är soligt
- det är fredag
- jag har min militärjacka
- det är fredag
- pappa fyller vilket betyder godsaker -det är fredag
- känner mig rätt snygg
- det är fredag
Älskar fredagar!
Men spanska är inte det roligaste, vår lärare är som vanligt sjuk så vi har Lars-Erik. Vår lärare är alltid sjuk på fredagar, jag svär hon har varit det hela terminen.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men orkar inte plugga inför vårt spanskaprov så.
Kunde verkligen inte sova inatt, var så himla rädd för jag hittade en massa skitläskiga illuminati bilder på weheartit. Kolla!
Hejdå

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards