juliaeleonor

Alla inlägg under juni 2012

Av Julia - 20 juni 2012 22:14

Heeej!

Idag var jag duktig och gick upp vid nio. Slöade till elva då jag började göra mig iordning eftersom jag somsagt var skulle till stan. Det var jättemysigt, fick med mig lite smått och gott hem. Det blev glass på torget och det satt ju inte  helt fel heller! 

När vi skulle hem missade vi bussen och satte oss i solen och gassade i väntan på nästa, så då fick man lite mer färg på benen också! 

Imorgon ska jag vara hemma hela dagen så jag hoppas på att det blir soligt då med när man verkligen har chansen att sola. Vi drar till landet imorrn på eftermiddagen för att fira midsommar där som vanligt, ska bli kul att träffa kusinerna och faster! 

Har ägnat kvällen åt att packa och fixa ett par shorts som jag håller på och gör om lite. Ni får se resultatet när det är klart om jag blir nöjd med dom ;) 

Ha det! 


       

Av Julia - 19 juni 2012 21:10

Hejhej!

Jg har nyss kommit hem från en powerwalk med mamma, och insåg att jag missade top model :'( 

Aja jag får kolla på reprisen på fredag istället, bara jag kommer ihåg. Mental anteckning, check!

Idag har det varit en sån där typisk sitta-hemma-och-mysa-och-slöa-hela-dagen-dag. Skönt! 

Imorgon blir det annorlunda, då ska jag gå på stan med mina älsklingar. Vi ska handla trosor haha. Jag röstar för att vi tar en glass på torget också! Och så måste jag ta mig till jc och se om de har en klänning jag såg i stockholm men inte köpte. 

Nu ska jag ladda ner lite låtar ooch kolla weheartit.

Bye

 

Av Julia - 18 juni 2012 21:07

Heeej!

Hemma efter en galen dag. Elller ja, fram till hemresan var det normalt. Vi shoppade i stockholm; jag köpte tre toppar, en tygväska, tubtopp och tidning och cola till hemresan. Superkul var det att gå runt överallt, trots att man fick ont i fötterna. Vi betedde oss som riktiga turister haha, gick runt och fotade oss bredvid varenda sevärdhet. Vi åt lunch på kebab house och det var som väntat awesome (är en trogen kebabälskare). 

Köpte faktiskt inte lika mycket som jag tänkt så nu har jag lite pengar kvar tills på onsdag då jag som sagt var ska till stan med mina bruuuudar! Letade desperat efter en långklänning men hittade ingen :'(( Snälla någon som vet vart det finns snygga? Slut överallt...

Men herregud, till hemresan. Det är två minuter tills tåget går och vi står och köper biljetter. Jag tar dom och vi rusar in på tåget. Väl inne kollar jag på "biljetterna" och ser att det står att köpet avbröts, det är alltså inga biljetter utan nåt sorts meddelande! VARFÖR SKREV DOM INTE DET PÅ SKÄRMEN ISTÄLLET?? Och sen så börjar självklart tåget rulla... Vi åkte och försökte akut få tag på biljetter och kom ända till drygt södertälje, då kom konduktörn och vi försökte förklara. Han sa att det inte gick att betala från där vi var, men det gick liksom inte att köpa en biljett från stockholm eftersom tåget redan åkt?! När nykvarn kom rusade vi av och gömde oss i en buske för att konduktörn inte skulle se oss haha. Där la vi oss på en gräsmatta och väntade på nästa tåg medans mamma fick boka biljetter... Haha helt sjukt var det. 

Well well man lär sig av sina misstag och vi kommer aldrig mer gå på ett tåg utan att vara säkra på biljetterna... 



Bildbomb!

                       


Puss o kram  

Av Julia - 18 juni 2012 09:27

Hej alla!Nu sitter jag och Alva på tåget och halvsover. Om en dryg halvtimme är vi framme i Stockholm! Oj vad jag kommer shoppa. Jag lovar att lägga upp bilder ikväll på allt! Min outfit idag är mina svarta älsklingsjeans, vitt linne med lös urringning i ryggen, jeansjacka, converse och plattat hår. Känner mig nöjd. Pusss!

Av Julia - 17 juni 2012 17:44

Hejsan!
Nu ska jag dra till Issa och träffa tjejerna.  Vi ska bland annat kolla på beastly och flumma. 

Ha det braaa!


Dagens outfit. Linne från H&M och jeans från gina.

 

Av Julia - 16 juni 2012 22:43

Heeej!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och Mona och firat henne, 15 är hon nu! :)

Jag och Issa köpte en gemensam present(trosor + bh) och vi blev väldigt nöjda :D

Jättekul att träffa de andra tjejerna; Julia, Sara, Issa, Amanda och såklart Mona. Gud vad kul vi hade! 

När vi ätit så gick vi till Monas rum och låg och pratade och flummade om saker i flera timmar.  Det som händer i Monas rum, det stannar i Monas rum hahah. Vid nio gick iallafall Issa och Amanda och då låg först och pratade en stund och sen satte vi på nåt med björn gustavsson typ grogg, kul var det iallafall. Oj vad jag skrattade... 

Vi bestämde att vi ska ses imorrn och kolla på film, och på onsdag blir det stan. Kuligt.

Nu är det bara en dag kvar sen drar man till stockhooolm och shoppar! Längtar!! 

Btw är det inte meningen att man ska sova extra lite när man sover över med folk? Issa och jag är nog inte normala för hon sov ju hos mig inatt och vi lyckades sova tio timmar! Så mycket brukar jag inte ens sova! Well well jag klagar inte. 

Nej men nu ska man ta och läsa lite, och förmodligen sitta vid weheartit en stund.

Kraaam


Maten plus brudarna

       

Av Julia - 15 juni 2012 23:47

Heej! Sitter i sängen med Issa och myser. Vi har nyss kollat på red riding hood och den var lite småläskig(om ni känner mig vet ni att jag inte klarar av minsta läskiga sak i filmer) men ändå väldigt bra :) Tidigare ikväll var vi på RIX FM FESTIVAL! Det var helt otroligt bra! Jag blev jätteglad när jag såg att det var Titti och Ola Lustig som ledde det för dom är sjukt roliga! Bra artister var det också faktiskt, även om jag var lite skeptisk förut för det kändes inte som att den skulle komma så många bra men jaja, nu kommer jag bort från ämnet. Bäst var Eric Saade ofc. Jag tycker egentligen att han verkar lite dryg och självupptagen men det är lätt att glömma bort när man ser honom för seriöst, hur jäkla snygg kan man vara? Min framtida pojkvän har konkurrens där haha. Annars var Agnes väldigt bra också, gillar henne! Resten var broken door, robin, tone damli och frida amundsen. Dom var också bra. Ha det braaaa!

Av Julia - 14 juni 2012 14:27

Hej!! 

Idag bestämde jag mig för att göra en fin sallad till lunch, nyttigt och gott! Väldigt nöjd blev jag!

MItt tema denna sommar är hölsosam, jag ska fortsätta träna mycket på friskis, gå powerwalks och (försöka) äta nyttigt. 

Ska försöka hålla det!

Puss

 

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards