juliaeleonor

Alla inlägg under juni 2012

Av Julia - 13 juni 2012 22:49

Hej! Var som sagt på bio idag, snow white and the huntsman. Väldigt bra var den! Ja iallafall för oss som gillar Kristen Stewart ;) Nä men den var bra, en ny tolkning av Snövit med action i. Rekommenderas! I förmiddags träffade jag Cajsa, sista chansen innan hon åker till USA var det. Hon åker inatt, ha det superbra Cajsa och tänk på mig när du shoppar ;) Vi hade det trevligt, först låg vi på min studsmatta men sen blev vi för varma så då tog vi en filt och la oss under istället, smart va? ;) Ha en bra onsdagskväll, pussss

Av Julia - 12 juni 2012 18:48

Helloo!

Mycket irriterad på vädret. Först är det regn, kallt och åska, sen stekhett och nu kallt igen. Vad är problemet, det ska vara sommar nu vilket är lika med sol och värme 24/7! 

Idag har jag träffat Alva. Vi kollade på film, gick med hennes hund Ozzy, gick med min hund Wille, fikade och pratade om en massa oviktiga saker. Bestämde även att vi ska gå på bio imorrn, Snow white and the huntsman blir det. Jag älskar Kristen Stewart och den verkar väldigt bra. 

Läste ut Bloodlines härom dagen. Det är en spin-off till serien Vampire Academy som är det bäste serien ever. Den ska även bli film nästa år, längtar något sjukt! Har några andra böcker hemma som väntar på att bli lästa: två Sarah Dessen, Noras val och Before i fall. Sommarläsning! 

Imorgon ska jag träffa Cajsa på förmiddagen och Alva på eftermiddagen. Vi ska ta en runda på stan innan bion börjar. 

Pussar!

 

Av Julia - 11 juni 2012 19:24

Hejhej!

Första dagen på sommarlovet när det inte är helg. Hur det känns? Braaa!

Idag så har jag sovit lagom länge, åkt och handlat mat med mamma, klippt två gräsmattor och fikat på stan med mamma, systrarna och mormor. 

Riktigt stolt blev jag över gräsmattorna, det var första gången jag klippte nånsin men jag kände mig som ett pro från början woop woop. Först klippte jag farmors och farfars och sen nu på kvällen våran. Snygga blev dom! :D Tjänade sammanlagt 250 kronor som jag kommer shoppa upp tillsammns med resten av pengarna i stockholm ;) 

Nu ska jag träffa Cajsa en stund. 

Imorgon ska jag träffa Alva, vi hittar nog på något kul som vi alltid gör. 

 På torsdag ska vår awesome konfirmationsgrupp ha pizzakväll, får se hur många som kommer? Det ska bli kul iallafall.

Förresten, var är sommaren? Det är rätt vamt i luften men var är solen!? Nu börjar jag bli riktigt trött på Sveriges skitväder. Någon som vill flytta till typ Grekland med mig?

Ha en bra kväll, pusss 





Ulriiik!

 


På landet var vi ute och gick och jag var bara tvungen att få en bild på den här söta lilla skylten.

     


Vår fina klass! Ökända bland lärarna som den jobbigaste men alla vet att vi egentligen är den bästa!

   

Av Julia - 9 juni 2012 17:34

Hejsan!

Idag åkte jag, mamma, farfar och Klara till norrtälje för att fika och kolla i affärer. Jag köpte inget eftersom jag sparar till stockholm men fikat var gott iallafall (tog en chokladboll). Sen när vi skulle åka så hade vi parkerat nära en park, och det var en massa publik där. Jag hörde en röst och den lät misstänkt likt... ULRIK MUNTHER! :D Jag gick till parken just när "sticks and stones" drog igång. Och har man tur eller, det var en gratiskonsert! Snacka om lycklig tjej ;)

Satan vad snygg han var!

Jag tog lite bilder och filmade lite men ni får inte se nåt nu eftersom jag inte kan ladda upp här (eller snarare orkar inte).

Får se om jag lägger upp nåt imorrn när jag är hemma.

Nu ska vi snart äta så jag ska dra.

Puss


Av Julia - 8 juni 2012 22:18

Hej sötisar!

Sitter och myser här på landet, jag åkte hit med familjen en kortis för att lägga i båten. Vi tog en tur nu på kvällen och det är superunderbart att åka båt! Jag och frida satt i fören och vrålsjöng sommarlåtar.

Sen så har vi spelat kort som vi brukar göra, vi spelade plump och jag vann överlägset woop woop.

När man kommer hit känns det verkligen att det är sommarlov, äntligen alltså! Kan fortfarande inte fatta att vi ska vara lediga i 10 veckor.

Satt och räknade ut vad jag skulle få för betygspoäng om vi fått det och jag skulle fått 280 poäng! :'D

Aaah vad glad jag blev. Ja vi fick ju våra betyg idag och som ni kanske gissar så blev jag nöjd. :)

Nu ska jag gå och vara social med familjen. Jag har lånat farfars dator så jag lägger inte upp nåra bilder, ni får vänta tills jag kommer hem :)

Ha en bra kväll så hörs vi, jag vet inte om jag bloggar något mer här för jag har inget internet på mobilen och jag vill inte sitta vid farfars dator hela tiden men vi får se :)

Pussar!

Av Julia - 8 juni 2012 15:10

Heeej!!

Nu är det här!! Sommarloveeet! Jag har inte riktigt fattat det än.

Jag snart åka iväg så jag hinner inte skriva något utan jag lägger bara upp bilderna från dagen som jag lovat. Vi firade med ming och det var otroligt gott! Älskar er tjejer!

Jag lovar att skriva ikväll. Puss och kram, och GLAD SOMMAR! 


               

Av Julia - 7 juni 2012 21:45

Hej! 

Idag så hade vi ju pyntning och det var rätt okej, förutom när jag var tvungen att damma. Hoppas ni aldrig behöver damma skolans hyllor! Blää! Men spåret blev väldigt fint iallafall, vilket ju var meningen ;)

Vi slutade vid elva men bestämde oss för att äta i skolan för vi orkade inte laga mat ;) Iallafall, när vi står i kön så går två små tjejer förbi och den ena smäller mig på rumpan!? WTF? Vart är världen på väg?

Sen kom jag hem och så tog jag en sväng med Wille i skogen. Mysigt :)

När mamma kom hem åkte vi till coop och tog fästingspruta, läskigt läskigt. Nej jag är faktiskt inte rädd utan det var Klara som var det ;) Men hon klarade det bra :)

På kvällen gick vi till rosenfors och kollade på när syster hade sin avslutning, ååh vad fin hon var! Hon var hos frisören tidigare och fick sitt hår fixat, bilder finns nedan :)

Nu på kvällen har jag stylat mig: duschat, förberett kläderna och målat naglarna(i gult). Även tånaglarna eftersom jag ska ha klackar imorrn och de är öppna i tårna. Jag älskar dom! Inga smala klackar för det kan jag inte gå i utan de är superbreda, nästan kil. Ni får se hur dom ser ut imorgon, jag ska ha på mig dom då så jag tänker inte avsläja nåt nu :) Jag lovar att lägga ut massa bilder imorrn på mig och brudarna :) Vi ska till ming och fira med lunch sen, mumsigt värre!

Var det nåt mer jag skulle skriva? Nepp :) Ha en bra kväll och ett grymt sommarlov! Pussaaaar! 


Vackra lillasystern :) 

   

Av Julia - 6 juni 2012 21:05

Hejhej!

Nationaldagen idag alltså. Jag kan väl inte säga att jag direkt firade, förutom att vi åt "fin middag" med efterrätt(glass).

Började dagen med en välbehövlig sovmorgon och tog sen ett bad. Sen träffade jag Alva. Vi hade kul, gick en runda med Ozzy(hennes hund) och så pratade vi och planerade vart vi ska gå och äta i Stockholm, gäller att vara förberedd ;) Kungshallarna blir det nog, dom har bland annat GREKISKT! :D Haha typ kär.

Vi skjuter upp resan en vecka så att vi åker när alla reor kommit igång istället, det blir bättre ;)

Sen på kvällen smsade Cajsa mig och frågade om jag ville ut och ta en promenad så det gjorde vi. Eller, vi gick väl inte så mycket utan vi gick till rosenfors, satte oss på bryggan och pratade nästan en timme. Kul!

Nu tänker jag inte gå och lägga mig tidigt. Jag får ångest bara av att tänka tanken på att göra det för nu är det så nära sommarlovet och då lägger man sig seeent! Dessutom skulle jag ändå inte somna förrän tolv halv ett eftersom jag sov länge imorse. Så glöm det! Vi har ändå bara pyntning imorrn så det är lugnt om man är trött. Det är såå orättvist för resten av spåret får åka till parken zoo medans vi måste stanna kvar och pynta till niorna!? Fast vi slutar elva så det är okej :) 

Nej, nu ska jag inte skriva mer, pussaaar! 

 

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards