juliaeleonor

Alla inlägg under juli 2012

Av Julia - 15 juli 2012 12:09

Heej!

Ledsen att jag inte bloggade igår, hade inte ens nåt att göra så jag vet inte varför jag inte gjorde det haha. Men inte för att jag hade nåt att skriva... Det jag gjorde igår vara att kolla på tv och sträckläsa hades, del två i starcrossed. Läste ut den imorse och den var otroligt bra! 

Idag ska alva komma hit och fira mig hihi. Hon ska sova över över och så hyr vi nån film. Alltid lika mysigt :) 

Har var inget mer att dela med mig av... förutom en sak.

NU HAR DOM GÅTT FÖR LÅNGT!!! Rävarna menar jag förstås. Häromdagen var mamma och jag ute med wille i skogen och då såg vi en liten igelkottsunge, åå så söt. Men när vi gick närmare var det nåt som inte stämde, den rörde sig inte och det var en massa kryp på den plus att den såg märkligt tom ut på nåt sätt. Jag petade lite försiktigt på den med en pinne och såg att DEN VAR BRUTALT MÖRDAD!! Den var  typ uppskuren och innehållet saknades, bara huden var kvar :'(((

Inte nog med att dom tog vår älskade kanin Elvira för några år sedan, NU GER DOM SIG PÅ IGELKOTTSFAMILJERNA!!!! 

Jag vet att det är rävarna. Vilket djur skulle det annas vara?? Min magkänsla säger det.

Så, nu har jag avreagerat mig. 

 

 

Bjuder på några trevliga bilder. Puss! 

     

Av Julia - 13 juli 2012 13:13

Hejhej!

Åhh jag kollade igenom gamla bilder och så hittade jag dom från när vi var i grekland första gången, på en jättefin ö bredvid rhodos som heter karpathos. Det var tydligen europas blåsigaste ö, fick vi veta när vi kom dit och det märktes verkligen. Men det var så varmt så det gjorde inget. Bussfärden till hotellet var lite läskig, man åkte på en sån där supersmal bergväg och här och var fanns det minnesskyltar efter folk som dött. Ön var väldigt karg och hade inte mycket grönska men hotellet var verkligen jättefint, så det gjorde inget. Helt klart min favoritresa, älskade allt där. 

 

Det här är jag, som ni kanske fattar, med världens ljusaste hår på våran balkong där på karpathos. Man kan även se lite av hotellet där i bakgrunden, så nu vet ni lite av hur det såg ut. Jag älskade det hotellet för det var inte så där hypermodernt och enormt som hotellen är nuförtiden utan det var litet och genuint och det märktes att det var grekiskt. 


 

 

Det här var utsikten från vår bungalow, det var så himla vackert! Till vänster, vid segelbåten, dit gick och badade varje dag. Det var en fin rätt liten strand och vattnet var jättevarmt så jag låg där och flöt i flera timmar medans frida och pappa snorklade och mamma var på stranden med klara.

 

 

 

Åhhh vad små vi var! Jag skulle börja femman minns jag. Men söta var vi :)

 

 

 

Hittade även bilderna från lesvos, vår andra resa till grekland. Det var sommaren till sexan och det var fint där med men jag tyckte mer om karpathos. Man kunde inte shoppa nånstans på lesvos, bara olivolja haha. Lesvos låg jättenära turkiet så när man var på stranden kunde man skymta turkiet på andra sidan.  Men vattnet var mycket varmare på karpathos, här var det bara runt 20. 

     

 

Så, nu vet ni lite mer om två av mina resor utomlands. 

 Ha det! 

 


Av Julia - 12 juli 2012 18:45

Heeeej! 

Provar ett annorlunda teckensnitt, bara för att. 

Idag har det verkligen inte hänt nåt intressant att skriva om, har varit hos gammelfarmor ulla och fikat och städat mitt rum. 

Så jag tänkte bara lägga in bilderna från kvällen i tisdags och från igår. 

Men på tal om rubriken, så tycker jag verkligen att det stämmer. Man märker ingen skillnad när tiden rullar på men när man tänker tillbaka på gamla minnen och kollar på bilder så inser man att allt ändras hela tiden. 

 

Det här är från i tisdags, när jag, mona och sara kollade på film och myste. Härligt var det :)

 

 

Från american pizza, när jag och issa gick och köpte  världens godaste kebabpizza. Också superhärligt. 

   

kram! 


Av Julia - 11 juli 2012 23:48

Hejhej! Min dag har varit underbar! Vid tolv så drog jag till konsum, mötte upp Issa och så cyklade vi till stan. Insåg inte hur mycket jag saknat henne förrän vi sågs. Det var jättekul att ses igen och prata om allt som hänt medans hon var borta, och hon fick berätta allt om Italien såklart. Ja iallafall, vi gick på stan och jag hade egentligen inte tänkt köpa nåt förutom en skinnjacka om den fanns. Det gjorde den så jag köpte den, ett linne, en skjorta och en mjukiströja. Jc hade halva reapriset så där köpte jag skjortan plus tröjan, linnet var från gina och jackan från bikbok. Bilder kommer imorrn, promise! Sen så åt vi kebabpizza på american pizza, det är våran lilla tradition som vi gör då och då. Gooood är den ;)När klockan var runt halv fem cyklade vi hem till Issa, hänge där tills det blev dags att gå hem och äta, wok blev, älskar't! Sen på kvällen gick mamma och jag med Wille och då gick vi förbi Issa, så då hängde hon med hem och vi satte på american pie haha. Så ja, dagen ägde! Och förresten så tänkte jag ju berätta om gårdagens kväll, den var inte sämre den! Det slutade med att vi hamnade hos Sara; hon, Mona och jag. På vägen dit köpte mona och jag med oss choklad och ostbågar, och när vi kom så gjorde vi varm choklad, inte fel i det vädret! Så vi satt där och myste framför bridesmaids, jag älskar den haha. Så kvällen var också awesome! lovar att lägga upp bilder imorrn. Det var allt för denna gång, pusssss

Av Julia - 10 juli 2012 14:03

Hej!

Orkade inte blogga igår, var dödligt trött när vi kom hem från skara. Men det var sjukt kul där! Gick upp vid sex, satte oss i bilen vid halv sju ungefär, kom fram strax före tio då det roliga började :) Först så badade vi, åkte en massa grejer och simmade runt i alla pooler. Det var sjukt roligt, kände mig även modig då jag vågade åka en sorts linbana uppe i luften som  tog slut mitt i, därifrån fick man hoppa ner i poolen. Frida tvingade mig att åka och det var bara bra för den var jättekul!

Jo, sen åt vi lunch och begav oss till karusellerna. Fanns väl inte så jättemånga men dom som fanns var rätt roliga och inte så läskiga,  passade mig som är superfeg när det gäller karuseller. Efter det så åkte vi go-karts, gissa vem som kom tvåa? Asgrymma jag såklart! Det var faktiskt superkul, trots att jag körde som en dåre, superryckigt.

Sedan åt vi glass och badade lite mer, vid sex ungefär så begav vi oss hem igen. 

Idag gick jag upp nio, duschade och kollade på vampire diaries innan jag gick till kristinelund för en pannkakslunch tillsammans med resten av konfa-gruppen, dock så kom det inte så många. 

Jag, Sara och Mona bestämde att vi ska kolla på film ikväll, så det blir jättekul,  sista gången jag får träffa Sara innan hon drar till USA. Jag är inte avis alls.

Imorrn ska jag träffa Issa som äntligen är hemma från italien!! Längtar.

 

Här kommer några bilder från skara sommarland, och även en på några av mina presenter som jag lovade. Puss! 

   

 

tvungna att ha enorma hjälmar, och stoppa in allt hår i nåt hårnät under. Så snyggt.

 

 

Redo att åka woop woop. Ser weird ut på denna bild så ignorera det 

 

Några presenter!

   


15!

Av Julia - 8 juli 2012 23:17

Hej alla underbara! Tänkte berätta lite om min födelsedag! Vid tre kom släkten och även Sara, kul kul! Då vi med en massa gott som jag och mamma bakat, och alla sjöng för mig ;) sen så öppnade jag alla underbara presenter, kommer lägga upp bild på några av grejerna när jag får tid. Men jag fick bland annat body lotion, kläder, choklad, pengar, bikini, iPhone fodral, nagellack, mugg, mm mm. En väldigt lyckad födelsedag! Minus vädret, det såg ju om som oktober utomhus! Well well man börjar vänja sig vid skitvädret, sorglig men sant... Kvällen avslutades med pizza, yummyy.Imorrn så ska vi förresten till skara sommarland, är jättetaggad! Måste gå upp klockan sex bara, inte lika taggad till det... Aja kul blir det iallafall! Ha det bra!

Av Julia - 8 juli 2012 00:15

Hejsan svejsan! Tänkte berätta lite om min underbara kväll! Det var nämligen såhär att våra grannar kom och åt middag hos oss, grillat blev det! Det var supertrevligt och jag tror nog alla blev proppmätta. Efter middagen så gick jag, Frida, Klara, Felicia och Isak( våra grannar) över till dom för att bada i deras pool, den är nergrävd till skillnad från våran lilla plutt så valet var lätt ;) badade ett tag och gick sen tillbaka till oss för att äta extrema mängder med fika. Efter det så blev det återigen att bada och då var även Filip med. Så då badade vi en liten stund, sen gick vi till oss igen, studsade studsmatta och satt och snacka. Kvällen kan summeras i ett ord: asgrym! Men nu är det såhär att jag orkar inte blogga från datorn och jag kan inte lägga upp bilder från mobilen eftersom den satans appen inte har kommit än -.- men jag tänkte att jag länkar till min systers blogg, hon orkade nämligen lägga upp lite bilder hon tog från när vi badade. www.fridapetterssons.bloggplatsen.se kolla in! Ps. Om 7 timmar och 20 min är jag 15!! :'D Kram!

Av Julia - 7 juli 2012 15:50

Hejhej! 

Här kommer som jag lovade mina favoriter den här sommaren. Enjoy!


Film

Min favoritfilm är definitivt "The Last Song". Jag har sett den hur många gånger som helst och ändå tröttnar jag inte. Andra filmer brukar jag bara kolla på beroende på vilket humör jag är på men denna film kan jag se när som helst, spelar ingen roll vilket humör jag har. "The Last Song"  är en jättemysig sommarfilm som handlar om livet, kärleken och familjen. Jag tyckte den var så bra att jag även läste boken, som nästan var ännu bättre! Den finns inte på svenska så man får läsa den på engelska men det gör den faktiskt bättre, i engelska böcker blir språket mycket vackrare. Ja nu gled jag ifrån ämnet lite men aja. 

 

 

Bok

Jag kan inte välja bara en enda bok men däremot kan jag välja en bokserie, vampire academy! Det är en serie på sex böcker plus några spin-offs skrivna av Richelle Mead, sjuuuukt bra! jag är kär i dom här böckerna och läser dom om och om igen. De handlar om en ascool halvvampyr som heter Rose Hathaway och hennes struliga liv. Kärlek, vänskap och död. Bästa böckerna ever! 

Bilden visar omslaget på den första delen i spin-off-serien. Den handlar om Sydney, en tjej som är med i vampire academy-böckerna. 

 


Låtar

Den här listan varierar väldigt mycket men jag tog med mina tre favoritlåtar just nu. 

Heart Like Stone - Greyson Chance

Lights - Ellie Goulding

Lyckligare Nu - Linnea Henriksson

Jag har säkert snart tjatat ut dom men så är det ju med musik! 


Skönhetsprodukter

Här har jag tre olika grejer: hårmunk, parfym och lip balm. 

Nummer ett: Hårmunk. Jag köpte min på h&m och den används flitigt, förstår inte hur jag klarat mig utan den förut! Haha jag vet inte riktigt om man kan kalla den för "skönhetsprodukt" direkt men den får vara med här ändå. 

  


Nummer två: Parfym. Då menar jag min favoritparfym, Laila Bagges "Rock Romance". Den luktar sjukt gott och flaskan är jättesöt!

 

Nummer tre: Lip balm! Jag är totalt beroende av mitt lipbalm och har varit det läänge nu. Jag får panik när jag glömmer det hemma och tänker bara på mina läppar då, inbillar mig att dom är jättetorra så det är ett måste att alltid ha med! Har testat lite olika men nu har jag hittat min favorit "Nivea camomille & calendula" som jag kommer hålla mig till. Håller läpparna fuktiga länge och luktar gott! Som Issa brukar säga: "Det luktar bakelse!"

 



Kläder

Jag har plockat ut två favoriter bland mina sommarkläder. 

Min shortsdress som jag köpte till skolavslutningen förra året och älskar, och mitt gråa linne jag köpte på bikbok när jag var i stockholm för några veckor sen. 

   


Ja, det var alla mina favoriter! (tror jag)

Ha det bra! 

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards