juliaeleonor

Alla inlägg under juli 2012

Av Julia - 6 juli 2012 19:01

Hej people!

Först och främst så tänkte jag bara säga att jag är ledsen för att jag inte bloggade igår, antar att ni saknade mina uppdateringar enormt ;) 

Idag har jag som ni kanske förstår varit i västerås, pga det dåliga vädret så åkte jag, mamma och mina systrar dit för att besöka ikea och erikslund. Det var jättekul även om jag inte köpte nåt och det var en mysig grej att göra med familjen så det blir mitt familje-tips åt alla uttråkade familjer. Vi åt goda pizzaslicar och glass på ikea så man blev mätt och belåten också. 

Sen vi kom hem har jag inte gjort speciellt, badade i våran lilla pool och åt tacos typ. 

Förresten, en dag kvar! Woho

Håll utkik här på bloggen för ikväll eller imorn (förmodligen imorn) kommer jag göra ett inlägg där jag skriver om sommarens favoriter, en grej som jag snott av sara. 

Jomen det var väl allt! // Julia

 

Fotar loss inne på ikea. Fick några skumma blickar kan jag säga. 

 

Av Julia - 4 juli 2012 21:51

Hej alla!

Jaa, om tre dar fyller man femton! Känns ju inte så fel att få en massa uppmärksamhet av nära och kära plus att man får en massa saker ;) Aldrig för stor för presenter! 

Dagen var underbar idag! Vaknade nio, cyklade iväg till farmor & farfar och klippte gräset och fikade med dom, inte dumt! Cyklade hem igen, duschade, åt och tog sen cykeln igen och mötte upp sara & mona vid konsum. Därifrån cyklade vi till stan, stolt! det är mitt bästa budget-sommar-tips. Det är gratis, det tar inte längre tid än bussen och man får gratis motion! 

På stan gick vi runt, jag provade en massa grejer men jag föll inte för nåt så jag satsade på att vara snål och spara pengarna istället, stolt igen! När klockan var halv fem eller nåt sånt så cyklade vi hem och det gick så bra så. 

Nu på kvällen så var jag ute och gick med mamma, känner att jag vart rätt duktig med att få motion idag. 

För tillfället sitter jag vid weheartit och kollar bilder. 

Det var väl allt. Pusshej

   

Av Julia - 3 juli 2012 19:30

Hejj!

Äntligen lite sommarvärme idag! Passade på att sola i tre timmar idag, och till min stora glädje tog det mycket! Men lyckades såklart skaffa mig extrema vita streck efter bikinin, plus att jag i början solade med solbrillor så jag såg ut som en panda. Lyckades iallafall sola bort det värsta av panda-looken.

Imorse var famljen, minus pappa, och handlade lite grejer till poolen. Vi tog även en sväng på stan och tuna park och jag såg määängder av grejer jag ville ha inne på h&m, gina och bikbok. 

Sen på eftermiddagen stack vi till mormor för att fira hennes man som fyller idag. Där fick vi som vanligt när man är hos mormor ett berg av fika, muuumsigt.

Nu ska jag snart bänka mig framför allsång på skansen, ja jag älskar måns zelmerlöv, har gjort det hela livet och kommer aldrig sluta. 

Imorgon ska jag klippa farfars gräsmatta, sola om det går och ta en sväng på stan med sara och mona! :)

 

Här kommer dagens outfits. Jaa det var två olika, en från stan och en från firandet. 

 

Smög in bland provhytterna och fota.

"Franströja" h&m, linne bikbok, shorts bikbok, väska accent, skor converse. 

 

 

Linne vero moda, shorts bikbok.

 

Puss!  

Av Julia - 2 juli 2012 13:46

Hejsan!

Här sitter jag vid datan och slöar. Som vanligt säger ni då. ja typ. 

Nä men nä. Igår kväll träffade jag Sara och Mona. Fick ett infall kvart i nio och ringde dom och frågade om vi skulle ses. Så vi möttes vid konsum och satte oss på  berget och snackade. Trevligt att få träffa sina underbara vänner även om det bara är en stund. Känns som alla är bortresta även fast det inte är så. Till er som är det så saknar jag er sjukt mycket och längtar tills ni kommer hem!  

I eftermiddag ska jag och Alva dra till friskis en gång innan hon åker. Ja jag känner mig jätteduktig som orkar pallra mig iväg och träna när man bara vill bo i soffan typ. Tänkte även passa på att köpa choklad, hehe, och så ta en sväng till bibblan. 

Förresten så är det GRATIS FRISKIS-TRÄNING I VILSTA, jättesmart eftersom man inte måste ha kort för att kunna träna och då slipper jag träna själv! :'D Om någon gullig har lust att hänga med nån dag så säg till! 

Det var väl allt. Tack för mig 

     

Av Julia - 1 juli 2012 15:53

Heeej

Gör ett litet inlägg här, bara för att jag dör av tristess. Har inte direkt nåt att skriva om heller.

Sitter och kollar på regnet som faller... Sorgligt att man ska bo i ett land där det regnar typ varenda dag när det egentligen SKA VARA SOMMAR??? 

Sitter här ensam hemma vilket alltid är skönt med tanke på att det nästan aldrig händer. Enda gången man kan ha dånande musik typ, så nu blir det maroon 5 och en massa annat random. 

Jag vet inte vad jag ska skriva... Längtar som en galning till rhodos, funderar redan på vad jag ska ha med mig för kläder haha. 

Jaa vad ska man göra resten av denna otroligt händelserika dag då? Sova? Nej ryck upp dig nu Julia. Jag vet inte skulle vilja göra nåt men orkar samtidigt inte ta mig ut ur huset... Blir väl att typ slöa med en bok eller film som resten av veckan. Funderar allvarligt på att ta cykeln och dra till konsum och köpa choklad, känns som att det behövs haha. Varför äter man alltid när man har tråkigt??

Okej, nu ska jag inte tråka ut er mer. Puss

     

Av Julia - 1 juli 2012 12:18

Hej alla! Jag, mamma, mina systrar och Wille har åkt till malmköping, som ni kanske fattade på rubriken. Det är en hundutställning här med typ bara labradorer så Wille är i sjunde hundhimlen haha. Nä men vi tänkte att det är kul att åka hit och kolla för Willes uppfödare är med och det är ju kul att se. Jo jag ville bara dela me mig av den informationen, så nu vet ni det. // Julia

Presentation


Julia, 16, Eskilstuna.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards